Kirjuta autosõiduga seotud kingaäpardustest ja võida auhind!

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Iga naine on ilmselt vähemalt korra elus kogenud, kui ebamugav või ka lihtsalt harjumatu võib olla uute jalanõudega auto juhtimine. Eriti, kui tegemist on jalast kergesti mahalibiseva plätu, lahtise suvekinga või tõelise killer-kontsaga saapaga.
 

Hea, kui asi pelgalt ebamugavuse ja mõningast harjutamist-harjumist nõudva olukorraga piirdub. Kuid jalas ebakindlalt püsiv king, liiga kõrge konts või pedaali tunnetamist takistav paks platvorm võib põhjustada ka üsna ohtlikke olukordi. Seega tasuks vahel ehk mõelda ka vahetusjalatsitele, kui mõni üritus tõeliselt peente, kuid autojuhile ebamugavate kingade kandmist nõuab.

Hea lugeja! Kas sul on rääkida mõni õpetlik või naljakas lugu seoses ebasobivate jalanõudega auto juhtimisega?

Kirjuta meile aadressil naine@postimees.ee ja ära unusta lisamast oma kontaktandmeid, sest kõige põnevama loo autor saab Novella veebipoelt kingiks Heel Shield kannakaitsme (lilla alligaator).

Ootame teie kirju kuni esmaspäeva, 28. novembri kella 24.00ni.

Heel Shield kinga kanna- ja kontsakaitse aitab hoida autojuhi kingi puhtana ning vältida nende kulumist!
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles