Jälle need reeglid: Meghan Markle ei saa ka jõulukingitusi avada nii nagu varem (1)

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meghan Markle.
Meghan Markle. Foto: Victoria Jones / PA Wire/PA Images

Kuningaperega liitudes on Meghan Markle’i elu väga palju muutunud ja paigas on karmid reeglid, mis tema elu juhivad. Muidugi mõista tuleb ka jõule palee traditsioonide järgi tähistada.

Ameeriklasena oli Meghan Markle harjunud oma jõulukingitusi avama esimesel jõulupühal. Nüüd kuulub ta aga kuninganna Elizabeth II perekonda, mistõttu tuleb tal harjuda uute kommetega, kirjutab Women’s Health.

Buckinghami palees tähistatakse pühi jõululaupäeva pärastlõunal piduliku tee joomisega. Kingid pannakse eskiislauale ja tehakse lahti tee joomise ajal. Kuna suurem osa kuningakoja liikmetest põlvneb Saksamaalt, on sealt pärit ka nende jõulude tähistamise traditsiooni juured. Saksamaal vahetatakse samuti kingitusi jõululaupäeval, mitte esimese jõulupüha hommikul.

Esimese jõulupüha hommikul tuleb kuningakoja liikmetel hoopis kirikusse minna. Kuninganna ja tema pereliikmed võtavad osa St Mary Magdalene hommikupalvusest, nii nagu seda tegi kuninganna Victoria juba 16. sajandil.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles