Kingiideid kallimale

Linda Pärn
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Cosmopolitan.com jagab ideid, mida kinkida abikaasale või poisssõbrale vastavalt sellele, kui kaugele suhe on jõudnud.

Väga värske ja uue suhte puhul on täiuslikuks kingituseks see, kui ostad iseendale uue seksika pesu. Sellisel juhul, kui ta kingib sulle midagi, saad öelda, et su välimus ongi talle kingiks. Kui aga tema sulle kingitust ei tee, ei pea sa end üldse kehvasti tundma.

Kui te hakkasite alles käima, on liiga vara millegi praktilise jaoks. Kingi talle midagi immateriaalset, nagu foto- või veinikoolitus. Kõige parem on, kui te saate koos midagi uut ja huvitavat kogeda, see on suurepärane võimalus teineteist lähemalt tundma õppida.

Suhte korral, mis on kindel, aga mis on kestnud veel alla aasta, tasub mehele meelde tuletada, kui vahva ja tähtis sa ikkagi oled. Kingi talle näiteks õllevaat, see rabab iga mehe jalust.

Tõsisema pikaajalise suhte korral võib kaaluda korraliku talvejaki ostmist. Mehed üldiselt pelgavad riietele suuri summasid kulutada ja nii saad pealegi kindel olla, et ta end talvel ära ei külmeta ning näeb korralik välja.

Sõrmus sõrmes, on aeg millekski eriliseks. Tema sulle sõrmuse kinkis, nüüd kingi talle tõeliselt uhke käekell. Pea aga silmas, et see poleks liiga edev. Käekell võiks olla ajatu ja seksikas ning põhjale võiks graveerida ilusa pühenduse.

Kui paaril on juba lapsed, või on nad plaanis, siis võib kõigile teada anda, et mees on sinu. Kingi talle kaunis pilt teist kahest, et ta saaks selle oma töölauale panna.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles