Naine sai mehe petmist tõestavad kirjad vahetult enne abiellumist ja luges need tõotuste asemel ette

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kati Neudert / PantherMedia / Scanpix

See pidi olema Casey elu üks kõige imelisemaid hetki, kuid osutuks üheks kõige kurvemaks. Pärast kuueaastat kooselu seisis Casey oma lähedaste tunnistusel altari ees ja avaldas kõigile, millise šokeeriva infoga ta oli eelmisel õhtul tutvunud.

Bored Panda kirjutab, et Casey pidas oma kihlatut Alexit selleks õigeks, kellega kõik ülejäänud elupäevad koos veeta. Pulmadele eelnenud õhtul tähistas ta tüdrukute õhtut, kui tema telefon andis märku saabunud sõnumist. Tundmatult numbrilt oli naisele saadetud ekraanitõmmiseid kirjavahetusest tema tulevase abikaasa ja võõra naise vahel.

Piltide juures oli vaid üks sõnum: «Mina temaga ei abielluks. Kas sina abiellud?» Ekraanitõmmistel olid näha Alexi väga siivutud vestlused teise naisega. Lisaks oli seal nende ühiseid selfisid. Peigmehe salasuhe teise naisega oli kestnud juba kuid ning viimati olid nad suhelnud koguni alles mõni päev enne planeeritud pulmapidu.

Šokis ja löödud Casey ei suutnud esialgu midagi teha. Kuigi truud sõbrad soovitasid tal pulmad ära jätta, oli ta liialt šokis, et midagi otsustada. «Iga sõna lõi nagu pussnuga minu südamesse ja pulmad olid vaid tundide kaugusel,» pihtis ta Whimnis. «Kuidas ma sain pulmad tühistada, kui kõik olid nii kaugelt kohale reisinud ja kõik oli makstud?» Järgmisel hommikul otsusta Casey, et päev läheb nii nagu planeeritud, kuid väikeste muudatustega.

«Kõndisin raskete jalgadega altari ette, mu pruutkleit oli nüüd nagu kostüüm. Kui mees mu nägu nägi, sai ta aru, et tegu ei ole rõõmujoovastuses naisega oma suurel päeval, aga tal ei olnud õrna aimugi, mis tulema hakkab,» kirjeldas pettunud pruut, kes üllatas oma teoga ka pulmakülalisi.

«Täna jäävad pulmad ära,» ütles ta rahva ette jõudes. «Tuleb välja, et Alex ei ole see mees, kelleks ma teda pidasin.» Seejärel võttis ta buketi taha peidetud telefoni välja ja luges sealt ette mehe rõvedad salasõnumid teisele naisele.

«See nädalavahetus. Sina ja mina. Ole valmis, kuum tükk. Ootan sult parimat,» luges ta ette sõnumi, mis kinnitas nende kohtumisi. «Su keha on nii kuradi imeline. Ja oi, kuidas sa oskad seda kasutada. Oleks mu naisel pooltki selliseid oskuseid nagu sul,» seisis teises sõnumis. «Ma igatsen sind nii väga. Ma mõtlen kogu aeg ainult sinu ***sele. Ma ei ole kunagi kellegagi sellist tõmmet tundnud.»

Kahvatuks tõmbunud peigmees lahkus sõnatult kirikust. Casey pöördus külaliste poole öeldes, et ta armastab neid kõiki ja kuigi juhtus midagi kohutavat, on tal siiski hea meel, et sõbrad on sel hetkel temaga. «Täna ei ole pulmapidu, selle asemel tähistame ausust, tõelise armastuse leidmist ja oma südamele truuks jäämist ka siis, kui on valus.»

Casey sõnul toimus pärast seda pöörane pidu koos peole jäänud lähedastega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles