4 imelihtsat nippi, mis aitavad oma elu juhtida

Liisbet Saue
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Anna Omelchenko / PantherMedia / Scanpix

Isegi kui maailm on kaootiline, saad sa enda jaoks palju ära teha. Siin on neli lihtsat nippi, mis aitavad oma elu üle parema kontrolli haarata.

1. Söö hommikusööki laua taga.

Mitte autoistmel, trammis, bussis või lifti järjekorras seistes. Austa oma organismi ja võta endale need mõned minutid, et rahulikult hommikusööki nautida. Liiga kiiresti ja tormakalt söömine saadab kehale signaali, et sa ei väärtusta teda piisavalt. Loeb ka rahulik kohvi- või teepaus. 

2. Tee ekraanid puhtaks.

Millal sa viimati oma telefoni- või arvutiekraani spetsiaalse lapiga pühkisid? Ole oma silmade vastu lahke, nad on sunnitud terve päeva kunstlikku ekraanivalgust vaatama. Kui su telefoniekraan on katki, paranda see ära. 

3. Võta endale aega.

Lugemist ootavad raamatud ja ajakirjad on kuhjunud? Pane paika kindel aeg, mil arvuti ja teised ekraanid kinni paned ja rahulikult enda jaoks aega saad võtta.

4. Analüüsi oma päeva.

Igas päevas on midagi head. Ole ka enda vastu hea ja mõtle enne uinumist oma päevale. Võib-olla olid tööl väga edukas, võib-olla nautisite kaaslasega head õhtut? Mõtle sellele ja ole tänulik, soovitab Greatist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles