Osa välimusest, mille üle kuninglikud naised ise otsustada ei saa

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Phil Noble / PA Wire/PA Images

Hiljuti märkasid kotkasilmsed fännid, et Meghan Markle'i juures on midagi teisiti. Tuleb välja, et selle üle pole hertsoginnal endal erilist sõnaõigust.

Erinevate väljaannete info kohaselt oli 37-aastane Meghan saanud endale väga minimaalse juukselõikuse. Tuleb välja, et sel on väga kindel põhjus, miks hertsoginna keset kiiret töögraafikut väga väikese juukselõikuse osaliseks on saanud.

Seda trikki kasutas printsess Diana ja kasutab hertsoginna Kate, vahendab TheSun. Kuninglikele naistele tehakse minimaalseid järk-järgulisi muutusi nende soengus, et mitte tõmmata tähelepanu mujale nende töökohustuste täitmiselt.

Printsess Diana personaaljuuksur Richard Dalton meenutab, et tegi printsessile pidevalt väikest lõikust, sest korraga suuremat pikkust maha ei saa lõigata. «Misiganes ma tema juustega tegin, sai esikaaneuudiseks,» rääkis Dalton, kelle sõnul pidi paari sentimeetrit printsessil maha lõikama mitme nädala jooksul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles