Rakendus, mille abil küpsetad liha nagu professionaal

Maitsemeel.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Yuliya Trukhan / Panthermedia / Scanpix

Suurte lihatükkide küpsetamine võtab aega, rääkimata rahast, mis liha ostmiseks kulub – seega, pole ruumi tõrgeteks. Õnneks on üks lihatooteid valmistav ettevõte loonud äppi, mis muudab kogu selle protsessi palju lollikindlamaks ja saad rahuliku südamega kõik jõulupraed tehtud.

Nimelt on Chef Michael Ollier'i kulinaariatiim kogunud kokku kõik tarbijate poolt esitatud küsimused ja lisanud need koos vastustega sinna äppi. Lisaks õpetatakse liha küpsetamisel saavutama erinevaid valmidusastmeid. Tiim küpsetas rohkem kui 1100 euro eest liha, jäädvustades iga detaili, eesmärgiga rakenduse kasutajaid paremini juhendada. Äpp kannab nime Roast Perfect.

Rakenduses on olemas ka näiteks taimer, mis jaotab küpsetusprotsessi kolmeks osaks: kõrvetamine, röstimine ja puhkeaeg (enne serveerimist peaks lihatükk olenevalt suurusest jahtuma 10 kuni 20 minutit). Kõikide protsesside ajad sõltuvad konkreetses lihatükist, vahendab Wood & Wines Magazine. Lisaks soovitatakse kasutada termomeetrit, veendumaks selles, et liha küpseb täpselt soovitud tempos.

Rakendus on saadaval nii iOS kui ka Android seadmetele.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles