Ükskik Hiina ärimees on leidnud lohutuse seksnukkude näol ja kohtleb neid kui tõelisi naisi

Liisbet Saue
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Zhenguo Yu on Hiina väikelinnast pärit ärimees, kes on naisest lahutatud ja elab koos oma teismelise poja ja nende üheteistkümne seksnukuga. Isa ja poja suhted nukkudega on aga midagi palju rohkemat kui lihtsalt seks.

«Millal iganes ma neile kleite lasen õmmelda, arvavad õmblejad, et teen nalja, sest mõõdud on normaalse inimese suurusest kaugel,» räägib Yu ajakirjale Quartz. «Mitte kellelgi ei ole nii suuri rindu ja väikeseid puusi,» tõdeb mees.

Aastaid tagasi naisest lahutatud Yu tunnistab, et tal ei ole elus romantiliste suhetega palju õnne olnud, aga oma nukkude keskel tunneb ta ennast kindlalt. 

Seksnukud ei ole odavad, aga on praegu Hiinas populaarsemad kui kunagi varem. Loodud äärmiselt realistliku väljanägemisega, maksab üks nukk ligikaudu 2000 dollarit. Viimaste andmete kohaselt on Hiinas hetkel, osaliselt ühelapsepoliitika tõttu, mehi 34 miljonit rohkem kui naisi. Seetõttu otsitakse üha enam seltskonda seksnukkude poolt. Üks Hiina suurimaid veebikaubamaju väidab, et nende kodulehel müüakse päevas ligikaudu 1500 nukku.

Yu kohtleb oma nukke kui tõelisi naisi. Nuku sünnipäevaks saab päev, mil ta mehe majja saabub. Mehel on ka oma veebivõrgustik, kuhu ta oma nukkudega korraldatud fotosessioone üles laeb ja teiste kaasmõtlejatega jagab. Mehele on keskkonnas pandud isegi hüüdnimi Uncle Li ehk onu Li. Paljud teised nukkude omanikest mehed on abielludes palunud Yul oma nukud adopteerida. Nii saavad nad kindlad olla, et nukud on heades kätes. See on osaliselt ka põhjus, miks mehel nii palju nukke kogunenud on.

«Vean kihla, et kui nukud saaksid rääkida ja liikuda nagu inimesed, eelistaksid kõik mehed oma elu veeta nende seltsis,» on Yu tõdenud. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles