Neli kõige tugevamat sodiaagimärki, kellega ei ole mõtet tüli norida

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Wavebreakmedia ltd / PantherMedia / Scanpix

Tugevus on omadus, mida ei ole kõigile võrdselt jagatud. Mõnel jääb seda raskel hetkel paraku puudu. Mõned lihtsalt saavad teistest paremini hakkama, kui tuleb raskustega kokku puutudes endas jõudu leida ja vastu pidada.

Kindlasti ei ole õige öelda, et teised sodiaagimärgid on nõrgad. Igaüks meist on võimeline vägevateks tegudeks, aga seda teatud piirini. Meil kõigil on elus oma eredaimad hetked ja oma koht. Küll aga on sodiaagimärke, kes on tuntud oma tugevuse poolest. Neil on teistsugune jõuline energia, tänu millele kujunevad neil erilised omadused ning nad omandavad elus oskusi, mille tõttu vajavad nad väljakutsetega silmitsi seistes vähem kõrvalseisjate abi. Nad on väga iseseisvad ning nad saavad raskustega hästi hakkama, ilma et neil tuleks pähe palju viriseda.

Kõige selle juures tuleb aga meeles pidada, et ka tugevatel inimestel tuleb ette raskeid aegu. Võrreldes mõne teisega saavad nad aga probleemide lahendamisega paremini hakkama ning on väiksem tõenäosus, et nad pinge all murduvad. Isegi kui nad on ebakindlad või ärevil, ei lase nad oma sisemistel heitlustel eesmärgini jõudmist takistada. Siin on neli sodiaagimärki, kelle teele ei maksa ette seista.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles