Eesti Maitsed juht Aivar Hanson: Eesti restoranimaastik on nagu Ameerika mäed

Kairi Oja
, Toiduportaali Maitsemeel toimetaja, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Taas oli gastronoomiavaldkonna tipptegijail põhjust kohtuda - 12. novembril kuulutas programm Eesti Maitsed ja White Guide taas välja Baltimaade TOP 30 restorani. Maitsemeel ajas veidi juttu ürituse peakorraldaja Aivar Hansoniga.

«Iga aastaga muutub informatsioon restoranide kohta aina olulisemaks. Kui varem piisas tuntusest omal maal, siis nüüd hakkab saama sellest, kas restorani ka mujal teatakse, elu ja surma küsimus,» märkis programmi Eesti Maitsed juht ja White Guide restoranijuhi Baltimaade sisujuht Aivar Hanson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles