Üllatus-üllatus! Selgus Briti kuningapere populaarseim liige

Liisbet Saue
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Peter Nicholls / Scanpix

Ei, tegemist ei ole Sussexi hertsoginna Meghan Markle'iga. 

Statistikaga tegelev ettevõte YouGov korraldas brittide hulgas küsitluse, mille tulemustest selgus, et rahva meelest on Briti kuningapere kõige populaarsem liige Sussexi hertsog ehk prints Harry. 

Ligikaudu 77 protsenti brittidest valisid Harry oma lemmikuks. Printsi järel osutus teiseks kõige populaarsemaks kuningapere liikmeks kuninganna Elizabeth isiklikult, saades 74 protsenti häältest. Kolmandale kohale tuli prints William, kes on tuntud ka Cambridge'i hertsogina.

Fännid kirjeldavad prints Harryt kui imetlusväärset, meeldivat, humoorikat, lõbusat ja siirast inimest, vahendab DailyMail.

Esikolmikust jäid välja abikaasad. Neljandale kohale tuli 64 protsendiga Cambride'i hertsoginna ehk Kate Middleton, viiendal kohal oli kuninganna abikaasa prints Philip ja prints Harry abikaasa, Meghan Markle, pälvis tabelis kuuenda koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles