Mees tegi naisele maratoni ajal abieluettepaneku, Twitteri rahvas ei ole sellega rahul

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ekraanitõmmis

Kujuta ette, et jooksed oma elu esimest maratoni, milleks oled pikka aega valmistunud. Sa oled kurnatud ja higine ning su ümber on tunglev rahvamass, mille seas on nii teisi jooksjaid kui pealtvaatajaid. Kui pool maratonist on läbitud, näed raja kõrval oma poisssõpra, kes langeb ühele põlvele ja teeb sulle abieluettepaneku. Keset maratoni.

Selline lugu juhtus Kaitlyn Curraniga, kelle kallim Dennis Galvin talle möödunud nädalavahetusel abieluettepaneku tegi. Mööduja tegi sündmusest video, mis nüüd sotsiaalmeedias kulutulena edasi levib ja palju kommentaare kogub. Aga nagu ikka selliste lugude puhul, on arvamusest seinast seina ja mitte kõik ei ole positiivsed, edastab Women’s Health.

Näiteks peetakse seda mehest väga isekaks, et ta segas naise esimest maratoni, milleks teine oli aasta aega treeninud ja kus ta ilmselt soovis ka teatud tulemust saavutada. Paus sõrmuse vastu võtmiseks toob kaasa ajapikenduse ning ka emotsionaalse seisundi, mis võib sooritust segada. Teiseks häirib kommenteerijaid, et mees naise elu tipphetkelt tähelepanu endale röövis.

Kuigi inimesed sotsiaalmeedias on palju neid, kelle meelest tegi mees vea, ei tundu naine videos sugugi õnnetu ja tema arvamust ei ole teada. Loodetavasti sai ta jooksus siiski hea tulemuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles