Sodiaagi saladused: need 3 tähemärki on Skorpionile parimad kaaslased

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Antonio Guillen Fernández / PantherMedia / Scanpix

Kas sinu tähemärk sobib Skorpioniga?

1. Sõnn

Sõnn ja Skorpion on mõlemad oma kohustustele väga pühendunud ja kui need tähemärgid üksteist leiavad, ei anna nad oma armastuse osas kunagi alla. Skorpioni armastus on justkui sügav ja vankumatu emotsioon, mis on pärit teisest maailmast. Sõnn on rohkem huvitatud sellest, mis on reaalses elus käegakatsutav. Kui nad aga oma erinevused kõrvale jätavad, on oodata palju ilutulestikku.

2. Vähk

Kogu sodiaagist peetakse Skorpioni parimaks kaaslaseks just Vähki. Mõlemate juhtivaks elemendiks on vesi, mis tähendab, et need tähemärgid ei pea kunagi muretsema, kas teine pool nende emotsionaalseid vajadusi mõistab. Vesi on tundlik, intuitiivne ja spirituaalne ning täpselt samad omadused on ka Skorpionil ja Vähil. 

3. Kalad

Kui Kalad ja Skorpion kokku saavad, on nende armastus midagi unelma laadset. Ainus mure võib olla see, et nad ei tahagi sellest unelmast üles ärgata. Mõlemad tähemärgid ihalevad millegi sügava järele ning mõlemad on ühe jalaga pärismaailmas ja teise jalaga fantaasiamaailmas. Kui nad üksteist leiavad, saavad nad koos fantaasiamaailma nautida, kirjutab EliteDaily. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles