Prints Harry salajane harjumus, mis Meghan Markle'i üllatuma pani

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Phil Noble / PA Wire / PA Images / Scanpix

Me ei saa kuningaperest küllalt. Nüüd on ilmsiks tulnud prints Harry salajane harjumus, millest kõik peaksid eeskuju võtma.

Just nagu igal abielupaaril on salajased harjumused, ei ole ka kuninglik paar teistest erinev. Prints Charles'ist rääkiv dokumentaalfilm «Prince, Son and Heir: Charles at 70» paljastab, et prints Harry salajaseks harjumuseks on tulede ära laskmine, kirjutab Harper's Bazaar.

Meghan Markle olevat printsi käitumisest algul päris ehmunud olnud, aga Harry tegevus on keskkonnasäästliku eesmärgiga. Prints üritab kasutada nii vähe valgust kui võimalik, et hoida kokku elektrit. 

«Mu naine küsib, et miks tuled ära lasta kui pime on?» räägib Harry. «Ma vastan, et meil on vaja ainult ühte tuld, meil ei ole vaja näiteks kuute tuld ja korraga saabki sellest harjumus,» selgitab prints.

Prints Harry on ka varasemalt keskkonnaalaselt tähelepanelik olnud. Ta on mitmeid kordi külastanud Aafrikat eesmärgiga tõmmata tähelepanu sealsetele ohustatud loomaliikidele. «Ma muretsen. Ma arvan, et kõik peaksid muretsema,» ütles Harry 2017. aastal antud intervjuus väljasuremisohus loomade kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles