Maitsemeel julgustab: kutsu PÖFFi külaline koju sööma!

Kairi Oja
, Toiduportaali Maitsemeel toimetaja, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iisraeli režissöör Eitan Anner (vasakult kolmas) ja Leedu näitleja Aistė Diržiūtė (vasakult neljas) käisid mullu külas Leon Allikul, Maria Luigal ja Johannes Magnus Aulel.
Iisraeli režissöör Eitan Anner (vasakult kolmas) ja Leedu näitleja Aistė Diržiūtė (vasakult neljas) käisid mullu külas Leon Allikul, Maria Luigal ja Johannes Magnus Aulel. Foto: Liis Reiman / PÖFF

Pimedate Ööde filmifestival pakub erakordset võimalust kostitada oma kodus PÖFFi külastavaid välismaa filmitegijaid. Saa osa erakordsest võimalusest kutsuda mõni rahvusvahelise areeni filmitegija oma kodusesse kööki ning paku talle üks korralik kõhutäis! Loe lähemalt, mis ja kuidas. 

Pimedate Ööde filmifestival pakub erakordset võimalust kostitada oma kodus PÖFFi külastavaid välismaa filmitegijaid.

Projekti „Köögis saab kino” eesmärk on tutvustada festivali kaugetele külalistele mitteametlikul viisil Eesti elanike külalislahkust ja siinset kultuuri, sealhulgas toidukultuuri.

Korraga on võimalik koju kutsuda kaks filmitegijat.

Üritus leiab aset 25. novembril. Kandideerimise tähtaeg on 12. novembril.

Lähem info: https://2018.poff.ee/koogissaabkino.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles