Retseptisoovitus isadepäeva hommikuks: peekoni-muna korvikesed

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Maxima

Ega pühapäevani, mil oma isa üllatada, polegi enam pikalt minna. Nagu öeldakse, siis armastus käib ikka kõhu kaudu ja nii on kolme lapse ema, Maxima kommertsjuht Kristina Mustonen pannud kirja maitsva retsepti, millega pereisa kõht ja meel isadepäeval rõõmsaks teha.

Kristina ütleb, et on raske leida meest, kellele ei meeldiks peekon. Samuti on peekoni-muna korvikesi ülimalt lihtne valmistada ning ei nõua palju aega. 

Vaja läheb: 

  • muna 
  • pisut paksemat peekonit 
  • muffinivormi

Tee nii: kui kasutad õhukest peekonit, siis prae seda maksimaalselt 3-4 minutit. Paksema peekoni korral, prae seda 5-8 minutit. Kindlasti ära prae peekonit lõpuni, sest paned selle ju veel munaga koos ahju. Pärast peekoni praadimist tõsta peekon köögipaberile nõrguma. Kui peekon on saanud piisavalt nõrguda, aseta peekoniviilud muffinivormi ümbriseks. Nüüd lisa igasse pesasse muna, puista peale meresoola, musta pipart ja pista vorm 200 kraadi juures kuni 15. minutiks ahju.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles