Liiga kaugele läinud keskkonnakaitse? Turul on aluspesu, mida ei pea nädalate kaupa pesema (1)

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ajal, mil kõigi jaoks on oluline püüelda keskkonnasõbralikuma eluviisi poole, on turule tulnud aluspesubränd, mille pükse ei pea väidetavalt pesema mitu nädalat. 

Organic Basics on pesubränd, mis on võtnud oma südameasjaks toimetada moemaailmas teistest brändidest keskkonnasäästlikumalt. Nüüd on nad turule tulnud uue SilverTech 2.0 pesuseeriaga, mis tänu oma põnevale tehnoloogiale lubab ennast ise puhastada ja tapab ligikaudu 99,9 protsenti bakteritest, kirjutab Glamour. 

Tänu uudsele tehnoloogiale ei pea aluspesu iga kandmiskorra järel pesema, mis aitab vett kokku hoida ja energiat säästa ning on suures plaanis keskkonnasõbralik. 

Aluspesu on täielikult tehtud ümbertöödeldud materjalidest ja «lubab ilma piiranguteta» liikuda. Pesu sisaldab antimikroobset hõbedat, mis on kantud kangale, et kehalõhnu kontrolli all hoida.

Kuigi idee samade aluspükste kandmisest pikka aega järjest võib tunduda ebameeldiv, kinnitab firma potentsiaalsetele klientidele, et püksid lasevad kriitilistes piirkondades hästi õhku läbi. 

Aeg, kui kaua saad aluspüksipaari kanda, varieerub inimeseti. «Hõbeda efekt on inimeseti erinev, sõltudes meie kehalõhnade tugevusest. Tehniliselt on võimalik meie SilverTech 2.0 tooteid kanda pesemata rohkem kui nädal,» on kirjas brändi kodulehel. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles