Tuleval nädalal saab suvepealinna restoranis õhtustades roogadele ise hinnad määrata

Kairi Oja
, Toiduportaali Maitsemeel toimetaja, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Friends lunching at the restaurant
Friends lunching at the restaurant Foto: Erik Reis / PantherMedia / Erik Reis

Rannahotelli restoran korraldab 17. novembril restoranis südametunnistuse õhtusöögi, kus kõikide toitude hinna ütleb klient ise.

«Anname vastulöögi müüdile, et restoranis käimine on kallis. Seekord ei kirjuta keegi külalisele ette, kui palju toidu eest maksta tuleb. Klient saab ise otsustada, kui palju restoranis käimine väärt oli,» selgitas Rannahotelli restorani peakokk Herkki Ruubel. «Igaüks oma südametunnistuse järgi,» lisas Ruubel.

Südametunnistuse õhtusöögil pakutakse kõiki Rannahotelli restorani sügismenüüs olevaid toite.

Puravikukreem Rannahotelli restorani sügiseses menüüs.
Puravikukreem Rannahotelli restorani sügiseses menüüs. Foto: Silver Gutmann

Seekordne menüü on põhjamaiselt metsane ja metsik – väärt päikeseloojangu ja merevaatega õhtusööki ning Pärnusse sõitu. 

Südametunnistuse järgi saab toitude eest maksta laupäeval, 17. novembril kell 13.00-22.30.

Rannahotelli restoran palub klientidel lauad eelnevalt broneerida märksõnaga «südametunnistus».

Rannahotelli restoran on kauneima merevaatega restoran Pärnus, mis järgib 1930ndatel ehitatud funkstiilis hotellihoone glamuuri ja pakub hõrku skandinaavialikku kööki.

Restorani chef de cuisine Herkki Ruubel on õppinud maailma tippkokkade Gordon Ramsay ja René Redzepi käe all ja loob juba kaks aastat silmapaistvat gurmeekunsti Pärnu hinnatuimas restoranis.

Põhjamaade restoranide teejuhi White Guide hinnangul on Rannahotelli restoran 2018. aastal Eestis 13. ja Baltimaades 23. kohal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles