SÕBRANNA HOLISTIKAKOOL: mis on need kurikuulsad tšakrad ja miks peavad nad tasakaalus olema?

Ingrid von Wicca
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ingrid von Wicca
Ingrid von Wicca Foto: Erakogu

Minul on väga hea meel selle üle, et tšakrad on hakanud paljudele huvi pakkuma. Ka need, kellele  teema üldse pinget ei paku, on pärast Mangi skandaalset tšakrate tutvustust nendest kasvõi vähesel määral huvituma hakanud. Ärge peljake ja lugege edasi, mina kellelegi kätt püksi toppima ei hakka, kirjutab holistikainstituudi õpilane Ingrid Kaljulaid.

Mis on tšakrad?

Enne aga kui üldse hakata rääkima tšakratest ning sellest missuguseid õppetunde nad endas hoiavad, tuleb selgeks teha mis nad üleüldse on. Tšakrad on energiakeskused. Inimese kehas on seitse energiakeskust ning iga energiakeskus hoiab endas konkreetset õppetundi. Nii võib lühidalt öelda, et meil kõigil on samad seitse õppetundi.

Kui energiakeskuse negatiivsed aspektid on tervendatud ja muudetud positiivseteks, töötab energiakeskus inimese heaks. Kui aga energiakeskuse ehk tšakra töö on häiritud, hakkavad selle energiakeskusega seotud hormoonid ja närvid mõjutama füüsilist keha ja kehakeemiat.

Energiaväli on põhimõtteliselt lõputu energiaallikas, kus on võimalik luua kõike. Aga see pole veel kõik! Igale muutusele materiaalses maailmas toimub muutus energiaväljas. Ja energiaväljas saab toimuda muutus ainult siis kui toimub mingi muutus teadvuses. Teadvus mõjutab otseselt energiavälja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles