Põhjus, miks Kate Middleton ja Meghan Markle raseduse ajal lühikesi kleite eelistavad

Liisbet Saue
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kate Middleton
Kate Middleton Foto: Gareth Fuller / PA Wire/Press Association Images / Scanpix

Kuigi hertsoginnad Kate Middleton ja Meghan Markle on äärmiselt stiiliteadlikud, on nad kuningapere liikmetena kohustatud riietuma pigem konservatiivselt. Küll aga on Kate just raseduste ajal valinud kandmiseks lühemat sorti kleidid, paljastades natukene säärt. 

Kate Middletoni ühe lemmikbrändi Seraphine looja Cecile Reinaud selgitab, et hertsoginna on raseduste ajal valinud lühemad kleidid just sellepärast, et jalgade ja käte rõhutamine on hea trikk, millega saavutada ilus siluett. 

«Kate kandis paaril juhul põlvest ülespoole kleite, mida ta tavaliselt kunagi ei tee,» rääkis Cecile ja lisas, et eriti hea on seda trikki kasutada talvel, kandes musti läbipaistmatuid sukkpükse. «Kui tegemist pole paljaste jalgadega, ei tundu see liiga paljastav. Need on lihtsalt musta värvi sukkpüksid lühema kleidiga,» selgitas ta.

Reinaud usub, et sama trikki hakkab kasutama ka Meghan. «Kuna Meghani rasedus jääb talveperioodi, usun, et suure tõenäosusega hakkab ka tema kleidi alläärt lühendama,» vahendab Cosmopolitan.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles