Kolm soengustiili, mis on sel talvel kõige trendikamad

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emma Stone.
Emma Stone. Foto: ANDY RAIN / EPA / SCANPIX

Peagi saab hakkab vaikselt pihta talvine hooaeg, millega kaasneb kõiksugu pidusid, vastuvõtte ja erilisi koosviibimisi. Siin on kolm trendikat soengut, mida saab sel puhul proovida.

Lainelokk.
Lainelokk. Foto: Camera Press / Vida Press

Lainelokid

Lühikeste juustega naistel tasub katsetada retrostiilis lainelokke, mida tehakse sõrmede abil juuksegeeli või -kreemi pähe kammides. Pikemate juuste puhul tuleb lokid enne paika panna ja siis sirgendajaga paika suruda.

Emma Stone.
Emma Stone. Foto: Evan Agostini / AP / Scanpix

Lillekaunistused

Kui tavalised juukseklambrid ja peavõrud tunduvad igavad, võib eeskuju võtta näitlejanna Emma Stone’ilt, kes kannab viimasel ajal sageli peas lilli või kaunistustega peavõrusid. See on ka väga lihtne moodus, kuidas lihtne soeng pidulikumaks muuta.

Jenna Dewan Tatum.
Jenna Dewan Tatum. Foto: Danny Moloshok / Reuters/Scanpix

Sirge bob

Sellise lõike puhul ei olegi vaja suurt midagi teha. Kammi juuksed ühele poole, et soengule mahukust lisada ja torka ühelt poolt juuksed kõrva taha, et kaunid kõrvarõngad esile tuua.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles