Pildid: Victoria's Secreti ingel tutvustas miljoni dollari rinnahoidjat

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Victoria's Secreti ingel Elsa Hosk ja 2018. aasta fantaasiarinnahoidja.
Victoria's Secreti ingel Elsa Hosk ja 2018. aasta fantaasiarinnahoidja. Foto: EDUARDO MUNOZ / REUTERS

Victoria's Secret tutvustas oma tänavust fantaasia rinnahoidjat (Fantasy Bra - ingl k.), mida kannab tulevasel moesõul supermodell Elsa Hosk ning mille maksumus on üks miljon dollarit.

Tänavuse fantaasiarinnahoidja on disaininud Swarovski ateljee ja see koosneb 2100 briljandist. Selle tegemiseks kulus 930 tundi ning kokku kaunistab seda rinnahoidjat 71 karaadi jagu juveele. 

Elsa Hosk demonstreerib Victoria's Secreti fantaasiarinnahoidjat, mis maksab miljon dollarit.
Elsa Hosk demonstreerib Victoria's Secreti fantaasiarinnahoidjat, mis maksab miljon dollarit. Foto: John Nacion/starmaxinc.com / Starmax/PA Images

Rootsist pärit Elsa Hosk (29), kel on au tänavu fantaasiarinnahoidjat kanda, sõnas, et ta on tohutult põnevil. «Mu keha vappus,» kirjeldas ta väljaandele People esimest korda, mil rinnahoidjat selga proovis. «See polnud närvidest, olin lihtsalt nii erutatud,» lisas ta.

Elsa Hosk demonstreerib Victoria's Secreti fantaasiarinnahoidjat, mis maksab miljon dollarit.
Elsa Hosk demonstreerib Victoria's Secreti fantaasiarinnahoidjat, mis maksab miljon dollarit. Foto: Kristin Callahan / ZUMAPRESS.com
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles