Põhjus, miks Meghan Markle palju tumesinist kannab

Liisbet Saue
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Phil Noble / PA Wire / PA Images / Scanpix

Meghan Markle on kahtlemata stiiliikoon, kuid kas sa ka tead põhjust, miks Sussexi hertsoginna tihtipeale just tumesinist tooni rõivaid eelistab?

Värvipsühholoogia spetsialist Karen Haller selgitab, et tumesinise tooni valikul võib tegemist olla alateadliku sooviga inimestega suhestuda.

«Mis puutub värvipsühholoogiasse, siis sinine värv suhtleb meie vaimuga. Tumedam sinine viitab usaldusele, loogikale ja teadmistele,» selgitab Haller ja lisab, «ta annab edasi kohustusi ja professionaalsust ja on ligipääsetavam värv kui must, võib-olla sellepärast kandis Meghan seda tooni nii tihti hiljutise 16-päevase kuningliku tuuri ajal,» räägib Haller.

Värvipsühholoogia ekspert viitab, et tumesiniste toonide kandmine võis olla Meghani alateadlik soov oma esimese kuningliku visiidi ajal säilitada fookus ja keskendumisvõime, kirjutab Cosmopolitan.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles