Kas petab ära? Maniküüri puudumise tõttu poseerib kihlusfotol õnneliku pruudi asemel hoopis tema nõbu

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Valeriy Kachaev / PantherMedia / Scanpix

Ühel Austraalia pruutpaaril on mälestuseks eriline kihlusfoto. Nimelt kannab fotol kihlasõrmust pruudi asemel hoopis tema nõbu.

Diana ja Jose on Austraaliast pärit paar, kelle kihlusfoto hullutab internetis inimesi üle kogu maailma. Põhjus peitub selles, et fotol näha olev kihlasõrmus ei ole mitte pruudi, vaid hoopis pruudi nõbu Jenna sõrmes.

Jenna jagas lõbusat fotot Twitteris ja kirjutas juurde: «Mu nõbu poiss-sõber tegi talle abieluettepaneku, aga tal ei olnud maniküür tehtud.» 

Kuna paljud naised soovivad kihlusfotol sõrmust näidata kauni maniküüriga, otsustaski Jenna oma nõbule abiks olla ja ise sõrmusega poseerida. Naine selgitas Twitteris, et tema kihlatud nõbu Diana töötab arstiõena ja sellepärast pole tal kunagi maniküür tehtud. Peigmees aga ei oleks saanud maniküüri tegemisele vihjata, sest muidu oleks üllatus rikutud olnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles