Taimetoidumess osutus tõeliseks tõmbenumbriks

Kairi Oja
, Toiduportaali Maitsemeel toimetaja, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taimetoidumess 2018.
Taimetoidumess 2018. Foto: Danel Rinaldo/Karl Johanson"

Nädalavahetusel korraldasid MTÜ Loomus ja veganiselts Kultuurikatlas järjekorras juba kaheksandat taimetoidumessi, mida sel aastal väisas kahel päeval kokku 6500 inimest nii Eestist, Soomest kui ka mujalt. 

Tänavusel taimetoidumessil sai uudistada Eesti ja välismaa veganitoodangut, nii soolast kui ka magusat.

Külastajaid jagus nii laupäevasesse kui pühapäevasesse puhkepäeva ning testida sai kõiksugu head-paremat.

Avatud oli kohvikuala ja vestlusringid, toimus palju loenguid ja vaadata sai dokumentaalfilmi «The End of Meat» Eesti esilinastust. 

Taimetoidumess 2018.
Taimetoidumess 2018. Foto: Danel Rinaldo/Karl Johanson

Taimetoidumessi korraldamises lõi kaasa ligi 70 vabatahtlikku.

Kuigi Taimetoidumess 2019 hakkab toimuma vastavalt traditsioonile taas novembri esimesel nädalavahetusel, lubati messi lõppedes, et oodata on ka suurt suvefestivali.

«Tulevase aasta messi ja suvefestivali korraldamine on juba alanud,» kinnitas  üks korraldajaid, taimetoidumessi turundus- ja kommunikatsioonijuht Annika Lepp. 

Taimetoidumess 2018.
Taimetoidumess 2018. Foto: Danel Rinaldo/Karl Johanson

Taimetoidumess 2018 suursponsor on Sea Crunchy, toetajad Noesis Foods OÜ, Svenska Bioforce AB Eesti filiaal, Vigri kohvik, Biomarket, Original Sokos Hotel Viru, Herbi ja Kultuurikatel. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles