Naine, pane tähele! 10 asja, mida mees sinu suust kuulda tahab

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Monkeybusiness Images / Panthermedia / Scanpix

Mida rohkem neid asju oma mehele ütled, seda parem. 

1. «Mul on su abi vaja.»

«Reaalsus on see, et meestele meeldib olla vajatud,» sõnab suhteekspert Tiya Cunningham-Sumter. Mehed naudivad teadmist, et saavad vajadusel oma partnerile toeks olla ja teda aidata. Seega, kui tahad nõu küsida oma presentatsiooni asjus või puhkuse planeerimisel, aruta julgelt oma mehega, kirjutab BestLife.

2. «Sa oled parim...»

Siia lõppu peaksid lisama tegevuse, milles mees parim on. Eriti hea, kui saad teda kiita konkreetse tegevuse ajal. Meestele meeldib, kui neid nende oskuste pärast kiidetakse.

3. «Ma olen õnnelik.»

Kui su mees muudab su õnnelikuks, ütle seda talle! Meestele meeldib kuulda, kui nad oma tööd hästi teevad ja suhtes olemine on töö mõlema osapoole jaoks.

4. «Sa oled ideaalne.»

Sa võid arvata, et mehed ei vaja sedasorti kiitust, aga tegelikult on nad täpselt sama ebakindad kui naised. Eriti läheb meestele korda, kui naised neile kinnitavad, et neid armastatakse. Meestele ei meeldi seda küll tunnistada, aga kui suudad oma mehe tundma panna, et ta on hea just sellisena nagu ta on, tunneb ta ennast sinu seltskonnas rahuliku ja õnnelikuna.

5. «Ma austan sind.»

Uuringud on näidanud, et kolm meest neljast valiksid pigem tunde, et neid austatakse kui tunde, et neid armastatakse. Seega on mehe jaoks äärmiselt oluline, et ütled talle, mida tema juures imetled ja austad.

6. «Ma olen pahane, sest...»

Kui oled oma partneri peale pahane, ära käitu passiiv-agressiivselt ja lase tal nuputada, mis lahti on, sest ta ei mõtle seda välja. Ole aus ja ütle välja, mis lahti on. Mees hindab seda.

7. «Mulle meeldib su stiil.»

Naisena sa tead kui oluline on saada tunnustust, et sa riietud hästi. Meestele meeldib täpselt samuti kuulda komplimente oma riietuse kohta. 

8. «Lõbutse oma sõpradega.»

Mehed vajavad ruumi, et olla suhtes parem partner ja kahjuks ei mõista seda paljud naised. Kui julgustad meest veetma rohkem aega oma sõpradega või tegelema hobiga, millesse sina ise kaasatud ei ole, võib see mehele osutuda suureks kergenduseks.

9. «Sa oled hea isa.»

Kui teil on lapsed, on see parim asi, mida oma mehele öelda. Vanemaks olemine ei ole lihtne ja on oluline oma mehele teada anda, kui uhke sa tema üle oled ja kui hästi ta hakkama saab.

10. «Ma usaldan sind.»

Kui tegemist on tähtsa otsusega, on mehe jaoks oluline teada, et sa austad ja usaldad tema valikuid. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles