Uusim hitt: ööklubi, kus tohivad reivida vaid üle 60-aastased

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

See on väga eksklusiivne ööklubi. Selleks, et sinna peole pääseda, pead sa vastama vähemalt ühele, aga väga olulisele tingimusele: sa pead olema pensionär.

Posh Club on ööklubi vanuritele. Lisaks sellele, et seal saab lõbutseda, on klubil veelgi õilsam eesmärk: selle loojad tahavad võidelda vanurite hulgas väga levinud murega - üksildusega.

Peol kõlksuvad kokku šampanjaklaasid, tümpsub muusika, pimedas ruumis lõbutsevad end üles löönud reivivad vanainimesed... Kuid ei tasu end eksitada lasta, pidu leiab aset lõuna ajal.

Posh Clubi üritused toimuvad kõikjal üle Suurbritannia, kirjutab Metro. Ideega tulid 2014. aastal välja Simon ja Annie Casson, kes tahtsid oma ema aidata, kes oli pärast isa surma väga üksik.

Klubiomanike sõnul vanurid armastavad seda üritust. Kõik inimesed, kes peol käivad, ei saa tantsimisest ja lõbutsemisest küll. Piletiraha on väga väike (5 naela) ning seda tänu sponsoritele.

Üks klubi püsikülastajatest, Jackie, kes võtab peost osa Hastingsist, ütles, et armastab seda. «Ma olen siin leidnud palju uusi sõpru,» ütles ta. «Me võime siin oma sokid jalast tantsida - ja me armastame seda.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles