SÕBRANNA NÄDALAHOROSKOOP: armastuses võib õnn sülle langeda, ilma et peaks ise midagi selleks tegemagi!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: stocksnap

Mida toob alanud nädal? Siin on Sõbranna nädalahoroskoop perioodiks 3.–9. november.

Jäär

21. märts – 19. aprill

Üllatuslikult võivad taas päevakorrale kerkida probleemid, mida pidasid ammu lahendatuks. Ilmselt on asi selles, et oled ise midagi tegemata või pooleli jätnud, lootnud, et asjad saavad iseenesest korda. Võta vanade probleemide klaarimine kohe perioodi algul käsile, uue töönädala teisel poolel avaneb uusi võimalusi.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Tunned end kindlamalt, lihtne on plaanipäraselt tegutseda. Tasub pöörata tähelepanu suhete teemale – nii isiklikus vallas kui ka äripartnerlusega seoses. Küllap tekib uusi võimalusi armusuhete edendamiseks, eriti head on aga väljavaated selleks, et hakata plaanima kellegagi koos äriprojekti käivitamist.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Kuula vähem teiste inimeste soovitusi, usalda oma sisemist häält! Nüüd on õige aeg, et kavandada tööalaseid muudatusi või muuta elustiili, et olla tervem ja tugevam. Armastuses võib õnn sulle sülle langeda, ilma et peaksid ise midagi tegema. Piisab vaid, kui õigel ajal õigesse kohta satud.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Hoidu keerukatest vestlustest ülemustega, praegu ära küll mine palka juurde kauplema! On oht, et asjad kulgevad sel juhul hoopis teistsuguses suunas, kui sina lootsid. Keskendu pigem igapäevaste tööülesannete korralikule täitmisele. See viib sind pisitasa suurema eduni, praegu teed selleks esimesi samme.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Tähelepanu on ilmselt suunatud eelkõige kodustele asjadele. Tasub üks korralik suurpuhastus ette võtta, vanu asju minema visata või taaskasutusse viia. Kui kodus on rohkem ruumi ning see on korras, tunned end palju paremini. Juuli lõpunädalal sündinud Lõvide elus võib praegu olla ärevaid hetki ja üllatuslikke juhtumisi.

Neitsi

23. august – 22. september

Küllap oled nüüd eriti uudishimulik. Sind köidavad mitmesugused teemad, tahad inimestega juttu ajada, midagi põnevat teada saada. Tunned, et teadmisi oleks vaja täiendada. Sobiv aeg, et panna enda jaoks paika koolitusplaan. Jõudu annab sulle suhtlus vanema põlve sugulastega.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Praegu on pigem plaanimise kui otsustava tegutsemise periood. Mõtlematult tegevusse tormamine või teiste inimeste liigne usaldamine võib kaasa tuua tagasilööke. Seega ära kiirusta, võta aega tegevust kavandada. Eriti hea aeg on äriplaane paika panna ning õppimisvõimalusi leida.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Perioodi esimesel poolel tuleks vanad otsad hoolikalt kokku sõlmida. Kui miski vajab lõpetamist, siis pole mõtet enam kummi venitada! Alates kolmapäevast, mil toimub Kuu loomine Skorpioni märgis, on aeg pilk tulevikku suunata. Sa ei pea teiste soovidest lähtuma, sul on vabadus ise valikuid teha.

Ambur

22. november – 21. detsember

Universumi energiad on sel nädalal hoogsas muutumises. Suure õnne planeet Jupiter jõuab oma taevasel teekonnal Amburi märki, mõjutades sind tugevalt pisut rohkem kui aasta kestva perioodi vältel. See on aeg, mil sul on palju võimalusi ja tegevusvabadust. Kasuta neid teadlikult algusest peale.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Tasub hoolikalt mõelda, kellega koostööd plaanida. Võimalik, et su läheduses on neidki, kellega sa enam ühist teed ei näe – nendega tasub koos tegutsemine otsekohe, samas viisakalt lõpetada. Sõbrad on sulle toeks ja abiks. Keegi pereliikmeist võib oma nõudmistega sulle peavalu valmistada.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Küllap oled täiega keskendunud tööle ja karjäärile. Uued võimalused terendavad silmapiiril ning sinus on jõudu ja otsustavust, et nende poole püüelda. Minna tuleb aga sammhaaval ja seejuures kuulata usaldusväärseid nõuandjaid. Kuulujuttude teel saadud info jäta kohe heaga kõrvale.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Vältida tasub olulisi käike äriasjus, nüüd pole parim aeg ka läbirääkimisi pidada. Teiste inimeste käitumine võib ebaloogiline tunduda, sa ei saa nende mõttevälgatusi praegu usaldada. Keskendu pigem sellele, et teadmistepagasit täiendada. Mine koolitusele või registreeri end pikemale kursusele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles