Laserepilatsiooniga säästad aega ja raha!

Sisuturundus
, reklaamartiklite toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Eesti Ilukirurgia Keskus

«Laserepilatsiooni tulemuse garanteerib kvaliteetne aparaat ja kogemustega tegija,» räägib dermatoloog Bret Kaldvee.

Laserepilatsioon on Eestis laialt levinud ja armastatud teenus. Seda lihtsal põhjusel- see on tõhus karvaeemaldusprotseduur. Teenusepakkujate info alusel peaks 4-8 protseduuri järgselt klient saama kauni karvavaba keha. Kas ta ka saab?

«Ei pruugi saada. Esiteks on teenusepakkujate aparatuur erineva funktsionaalsuse ja vanusega. Maksimumkuuri läbi tehes võib selguda, et inimene on saanud ainult 50 % karvavabaks, sest aparatuur on vananenud,» räägib Bret Kaldvee.

«Meie aparatuur võimaldab saada karvavabaks 4-6 korraga,» lisab ta.

Dr Kullamaa ja Dr Kirjanen Eesti Ilukirurgia Keskuse laseri teenuseid osutavad kogemustega arstid uusima tehnoloogiaga.

Foto: Eesti Ilukirurgia Keskus

Seda kliendi rahulolu nimel.

«Me käsiteleme inimest kui tervikut,» ütleb Bret Kaldvee. «Paljudel juhtudel on laserprotseduurid kliendile vastunäidustatud. Näiteks on klient hiljuti päevitanud või tal on aktiivne nahahaigus protseduuri planeeritavas piirkonnas. Ravimite tarbimisel, mis suurendavad fotosensitiivsust, ei ole laserepilatsioon lubatud.»

Dermatoloogi kogemusele tuginedes on olnud ka juhuseid, kui inimene tuleb protseduurile ning ta ei tea, et tal on terviseprobleem, mis välistab laserepilatsiooni teostamise. See teadmine on aga tekkinud arstiga vestluse käigus.

«Seetõttu peame oluliseks, et laserprotseduure teostab meie majas kogemustega arst,» tõdeb dermatoloog.

Alusta laserepilatsiooniga sügisel!

Seda põhjusel, et enne ja pärast laserepilatsiooni tuleb hoiduda päikesest. Pärast protseduuri kogunisti 4 nädalat. Kasutada tuleb kõrge faktoriga päikesekaitse kreeme. Parim aeg on alustada sügisel, et kevadel juba särav ja kaunis välja näha. Loe laserepilatsioonist ja meie eripakkumisest meie veebilehelt.

Laserepilatsiooni kampaania kohta loe lähemalt SIIT.

Foto: Eesti Ilukirurgia Keskus

www.kirurgia.ee
Tel 6530777
Kotka Erahaigla, Kotka 12, Tallinn

Copy
Tagasi üles