Teenijaskond paljastab, miks prints Charlesi hellitatud printsiks kutsutakse

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Joe Giddens / PA Wire/ PA Images / Scanpix

Kui oled kuningapere liige, võid lubada endale rohkem veidraid harjumusi kui tavalised inimesed. 

Kuulduste kohaselt kutsutakse prints Charlesi tema majapidamises Clarence House’is The Pampered Prince ehk hellitatud prints.

Kuningapere tegemisi kajastav uus dokumentaalfilm «Serving the Royals: Inside the Firm» paljastab, et prints Charles vajab absoluutselt kõige tegemisel oma personali abi.

«Tema pidžaamat pressitakse igal hommikul, tema kingapaelad peavad olema pressitud, tema vannikork peab olema kindlas asendis ja veetemperatuur peab olema leige,» räägib dokumentaalfilmis printsess Diana endine ülemteener Paul Burrell. Väidetavalt laseb prints hommikuti teenijatel isegi hambapastat harjale pigistada, kirjutab Page Six.

See ei ole esimene kord, kui prints Charlesi kummalised kombed avalikuks tulevad. Teadaolevalt kannab printsess Diana eksmees reisidel alati kaasas ka oma prill-lauda, vahetab riideid viis korda päevas ja ei ilmu kunagi õhtusöögile ilma oma kaasasoleva toiduta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles