Ole valmis veel üheks veidraks trendiks, mida talvel palju näha saab

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kate Davidson Hudson.
Kate Davidson Hudson. Foto: Rex Features / Vida Press

Mood ikka üllatab. Nüüd on isegi kampsuni kandmiseks uus ja trendikas moodus nimega jarfing.

Sõna jarfing tuleb kahest inglisekeelsest sõnast jumper (džemper või pusa) ja scarf ehk sall ning nagu nimest võib välja lugeda, tähendabki see pusa kandmist sallina, kirjutab Metro.

Iseenesest ei ole tegu uue nähtusega, sest kampsunit on õlgadel kandnud vast igaüks, kes ei ole tahtnud seda käest ära panemiseks puusadele siduda. Moeteadlikud on aga veendunud, et tegu on uue tõusva trendiga, sest paljud kuulsused ja moegurmaanid on hakanud oma pusasid sallina kaelas kandma.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma (@spearhead_style) on

Trendiga on väga lihtne kaasa minna. Mässi vaid pusa varrukad omale kaela ümber ja lase sel oma õlgadele langeda. On see mugav? Mitte eriti. Raske ja paks kampsun kaela ümber ei asenda hästi salli ja tekitab tunde, et su oma rõivas on otsustanud sind kägistama hakata. Lisaks ei mõju see hästi kampsunile, mille käised nõnda välja venivad.

Sellegipoolest tasub stiili ja riietumisesse avatult suhtuda ning miks mitte riietele veidi vabam tõlgendus anda.

Alexa Chung kannab ise kampsunit kaelas ja on nõnda kampsuni kaela sättinud ka oma kollektsiooni esitlevatel modellidel.
Alexa Chung kannab ise kampsunit kaelas ja on nõnda kampsuni kaela sättinud ka oma kollektsiooni esitlevatel modellidel. Foto: Rick Gold/Capital Pictures / Scanpix
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles