Kolm kehaosa, mida pestakse liiga tihti

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Anna-Katharina Honstetter / PantherMedia / Scanpix

Paljud teavad, et pead ei ole mõtet iga päev pesta, välja arvatud juhul, kui teed trenni ja juuksed lähevad väga higiseks. Aga ka siis tuleks vahel šampooni kasutamine vahele jätta. Tegelikult on veel kehaosi, mis sagedast pesu ei talu.

Puhtusearmastajatele tundub loogiline, et mida tihemini end pesta, seda parem. Tegelikult ei tohiks aga liiga sageli end pesuvahendiga hõõruda, kirjutab Greatist.

Käte ja jalgade nahk ei tooda nii palju rasu, et suudaks agara pesemise tagajärjel õiget niiskustaset hoida. Igapäevane seebitamine ja kokkupuude veega teeb naha väga kuivaks. Säästa pesuvahendit ja kasuta seda vaid kaenlaaluste, istmiku ja jalalabade pesemiseks, sest need kohad on rasusemad ja lähevad kiiremini lõhnama.

Peale käte ja jalgade on veel üks üllatav koht, mis vajab vähem pesuvahendiga pesemist kui arvatakse: see on sinu kubemepiirkond. Kasuta selle pesemiseks vaid puhast vett.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles