Supermodell Rosie Huntington-Whiteley jagab kolme olulist ilu õppetundi

Liisbet Saue
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: TOLGA AKMEN / AFP / SCANPIX

Supermodell Rosie Huntington-Whiteley, kes hiljuti ka enda iluteemalise veebilehe avaldas, jagab enda jaoks kolme olulist ilu õppetundi.

Õppetund number 1: investeeri oma nahka.

Supermodell on tõdenud, et kui on midagi, mida ta enda juures tahaks täiustada, on see tema nahk. Modell on tunnistanud, et reisimine ja töötamine tekitavad probleeme naha puhtusega, seetõttu jälgib ta filosoofiat «esmalt nahk» ja «siis meik» ning soovitab kõigil teistelgi investeerida aega ja raha, et leida just oma nahale parimad tooted, vahendab Allure.

Õppetund number 2: eksperimenteeri meigi, mitte oma kulmudega.

Kulmud raamivad silmi ja lasevad ka ilma meigita näol särada. Rose Huntington-Whiteley soovitab leida endale professionaal, kes sinu kulmudega tegeleks ja just sulle sobiva kulmukuju looks. Üleliigseid kulmukarvakesi saad edaspidi ka ise välja tõmmata, aga eriti oluline on just kulmukuju.

Õppetund number 3: pööra tähelepanu asjadele, mida armastad ja unusta muu.

Supermodell meenutab, et tema ema oli üpris karm ja armastas ennast sättides võtta aega iseendale. Tavaliselt keelas ta lastel sel hetkel toas viibimise, aga noor Rosie käis sellegipoolest ema piilumas. «Ma nägin, kuidas meik muutis ta emast naiseks, kes läheb tööle või õhtul välja,» meenutab modell. Emalt õppis Rosie, et meik peaks alati rõhutama sinu häid külgi, mitte varjama puudusi. «Igal inimesel, on midagi, mida rõhutada. Võib-olla on sul ilus suu, kenad õlad, ilusad silmad või pikad jalad – rõhuta ja naudi neid,» soovitab supermodell.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles