Põhjus, miks Victoria ja David Beckham kunagi ei lahuta

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: LAURENT BENHAMOU/SIPA / Scanpix

Viimasel ajal on Beckhamite ümber sositatud kuulujutte paari võimalikust lahkuminekust. David tunnistas ühes intervjuus isegi, et abielu Victoriaga olevat raske. Siin on aga suur põhjus, miks paar tõenäoliselt lahku ei lähe. 

Victoria ja David Beckham abiellusid 1999. aastal, mis tähendab, et paar on tänaseks abielus olnud üheksateist aastat. Paaril on koos neli last - 19-aastane Brooklyn, 16-aastane Romeo, 13-aastane Cruz ja 7-aastane Harper.

David tunnistas ühes intervjuus hiljuti, et olles abielus nii palju aastaid nagu nemad Victoriaga on olnud, on abielu alati suur töö. Paljud fännid hakkasid selle väite peale spekuleerima, et ega paar lahkuminekut ei planeeri.

The Mirror kirjutab, et paar jääb suure tõenäosusega kokku hoolimata sellest, et nad enam armunud ei ole. Doktor Becky Spelman kommenteeris, et ajapikku võib kirglik armastus muutuda rahulikumaks ja sügavamaks emotsiooniks, aga sellised asjad ei juhtu üleöö. See nõuab palju tööd, aga õnnelikud abielud enamasti nõuavadki suurt tööd.

«Uuringud on näidanud, et armumise periood kestab tavaliselt kaks kuni kolm aastat,» selgitab doktor Spelman ja lisab, «David tegi oma fännidele suure teene, rääkides abielust ausalt, selle asemel, et teeselda nagu paljud teised kuulsused.»

Beckhamite puhul on üheks oluliseks paari koos hoidvaks faktoriks nende ühine bränd. Tuleb välja, et Victoria ja David on duona rohkem väärt, kui nad oleksid lahus olles, ja olles loonud üheskoos miljoneid väärt impeeriumi, oleks lahkuminek kindlasti keeruline, kirjutab MSN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles