Kate Middletoni salanipp, kuidas kontsadel päev läbi naeratades vastu pidada

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Doug Peters / Doug Peters/EMPICS Entertainment/Scanpix

Me näeme harva hertsoginna Kate’i kandmas midagi muud kui kontsakingi. Kuninglike kohustuste tõttu seisab ta sageli pikad päevad jalul, kuid hoolimata sellest ei kao ta näolt naeratus. Mis on tema saladus?

Selgub, et trikk on väga lihtne. Kate’ile lähedal seisev allikas avaldas ajakirjale Vanity Fair, et Kate kasutab Alice Bow sisetaldu, mis on piisavalt õhukesed, et mahuvad ükskõik millisesse kinga. Lisaks on need sellise kujuga, et neid saaks kanda ka lahtiste kingadega – kuigi kuninganna ei vaata paljastatud varvastele hästi.

Alice Bow esindaja ütles, et nad ei saa asja kommenteerida, kuid pärast informatsiooni päevavalgele tulekut on nende kodulehel liiklus mitmekordistunud.

Firmal on mitmeid erinevaid sisetaldu, kuid tore on asja juures see, et hinnad on taskukohased ka lihtsurelikele – taldade maksumus algab 25 euro kandist. Tasub proovida!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles