Kuidas leida kaaslane vastavalt oma isiksusetüübile

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Wavebreakmedia ltd / PantherMedia / Scanpix

Hea suhte aluseks on sarnased huvid. Millised on need kohad, kus oma isiksusetüübile vastavat kaaslast kohata?

Kui oled sportlik

Uuringud on näidanud, et partneriga koos treenimine tugevdab teie omavahelist sidet ja suurendab motivatsiooni, kirjutab Men'sHealth. Ometi ei pruugi kellegagi jõusaalis kontakti loomine parim moodus olla. Proovi leida võimalusi väljaspool jõusaali treenimiseks, et tutvuda inimestega, kellel on sarnased huvid. Liitu näiteks mõne treeningrupiga.

Kui armastad värskes õhus viibimist

Kui sinu ideaalne kohting on järves ujumine ja pärast õhtusöögiks kala püüdmine, naudid kindlasti värskes õhus viibimist. Hea viis kohata samade huvidega kaaslast on näiteks matkavarustust müüvates poodides või erinevatel väljasõitudel ja ekspeditsioonidel. Kui armastad ronimist, on hea mõte end ronimistrenni kirja panna.

Kui oled introvert

Kui oled introvert, tundub tundide kaupa sotsialiseerumine sinu jaoks ilmselt väsitav. Pane endale hoopis kirja eesmärk mitmel üritusel peaksid nädala jooksul käima. Proovi nädalas külastada vähemalt ühte suhtlemist võimaldavat üritust. Võid valida kindla eesmärgiga ürituse, näiteks mängu- või viktoriiniõhtu. Juba olemasolevad tegevused muudavad inimestega suhtlemise palju lihtsamaks. 

Kui armastad head toitu

Proovi tutvuda inimestega, kes korraldavad oma seltskonnas iganädalasi õhtusööke ja saavad kokku, et käia uusi restorane uudistamas. Hea mõte on külastada ka erinevaid toidufestivale või liituda kokanduskursustega. 

Kui oled öökull

Kui armastad õhtuti väljas käimist, peaksid kohtamas käima kellegagi, kes armastab samuti kaua üleval olla. Hea on oma tulevast kaaslast otsida õhtustel üritustel, näiteks kontserditel või sõudel, mis leiavad aset just töönädala õhtuti. 

Kui oled töönarkomaan

Kui oled kogu aeg tööl, on kohtingurakendused sinu jaoks ilmselt peamised kohad, kust endale kaaslast otsida, kuid on võimalik ka töö ja sotsiaalsus ühendada. Kui vähegi võimalik, mine kontorist välja, näiteks kohvikusse tööd tegema ja jäta kõrvaklapid kõrva panemata. Kui tahad kellegagi kohtuda, pead paistma avatud, kuid kõrvaklapid annavad märku, et sind ei tohiks segada.

Kui armastad reisimist

Kui oled pidevalt ringi rändamas, proovi kasutada lennujaamade äriklassi ootealasid, sest väga tihedad reisijad teevad aega parajaks just seal. Reisil olles on soovitatav külastada ööbimiskoha lähedal olevaid kohvikuid ja baare. Tavalise takso asemel võid proovida näiteks Uber Pooli, mis võtab ka teisi reisijaid peale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles