4 üllatavat viisi, kuidas täiskuu enda kasuks tööle panna

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Claudio Divizia / PantherMedia / Scanpix

Täiskuu kohta liigub ringi palju müüte, aga tegelikult oleneb kõik sinu enda suhtumisest. Kui usud täiskuu positiivset mõju, saad seda ka kogeda. 

1. Täiskuu ajal oled loomingulisem.

Täiskuu on perfektne aeg, et tegeleda loominguliste projektidega ja keskenduda oma unistuste ning eesmärkide täitmisele. Plaanide tegemine ja uute projektidega alustamine läheb libedamalt, sest täiskuu ajal suudame projektidele paremini keskenduda, vahendab Bustle. 

2. Täiskuu ajal oled avatud võimalustele.

Usutakse, et külgetõmbeseadus on kõige võimsam just täiskuu ajal, mis tähendab, et kui kasutad seda õigesti, saad luua enda jaoks erinevaid võimalusi. Kui suhtud täiskuusse eelarvamusega, koged tõenäoliselt halba päeva ja ei pruugi arugi saada, et oled selle ise mõttejõu abil esile kutsunud. 

3. Täiskuu toob õnne.

See punkt on samuti seotud külgetõmbeseadusega. University of Las Vegase poolt tehtud uuringust selgus, et kasiinod maksavad täiskuu ajal välja rohkem võite kui kõigil teistel päevadel. Täiskuu aitab sul olla oma õnne sepp. Tuleb lihtsalt uskuda, et võidad ning suure tõenäosusega see ka juhtub. 

4. Täiskuu aitab halbadest harjumustest vabaneda. 

Tahad suitsetamist maha jätta või vähendada oma internetis olemise aega? Täiskuu on ideaalne aeg, et jätta maha asjad, mis enam ei tööta, sest on suurem tõenäosus, et uued harjumused jäävad püsima. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles