Sodiaagi saladused: sinu tähemärk peaks halloweenil vältima just seda tegevust

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Anna Omelchenko / PantherMedia / Scanpix

Veenuse retrogaad tõotab sel halloweenil halba õnne kõikidele tähemärkidele. Loe, millist tegevust peaksid vältima, et see maagiline päev probleemideta mööduks. 

Jäär: mängud

Kuigi tavapäraselt teenib sinu võistlushimuline loomus sind hästi, siis sel aastal on sinu emotsioonid halloweeni ajal võimendatud. Näiteks võib probleeme tulla kadedusega. Kui kipud võistlema, on oht, et kaotad enda üle kontrolli. Proovi sel õhtul lihtsalt lõõgastuda ja lõbutseda. Valitsed juba niigi maailma, sa ei pea seda iga võistlusega tõestama.

Sõnn: autoriteetsed isikud

Tavaliselt aitab sinu kangekaelne loomus saavutada selle, mida hing ihkab. Küll aga võid sel halloweenil pahandustesse sattuda, kui lähed konflikti mõne autoriteetse inimesega ja keeldud järele andmast. Keegi, kellel on rohkem võimu, võib su elu põrguks muuta ainult sellepärast, et sulle õppetundi anda.

Kaksikud: pisikud

Sinu suurimaks vaenlaseks selle aasta halloweenil on pisikud. Ole ekstra ettevaatlik ja hoolikas. Püüa vältida teistega toidu ja joogi jagamist, et vähendada viirustesse nakatumise tõenäosust.

Vähk: alkohol

Kuna selle aasta halloween ei ole sinu päev, oleks parem alkoholi vältida. Lõpuks jääb see ikkagi sinu enda otsustada, aga tuleb meeles pidada, et alkohol võib suurendada riski öelda ja teha asju, mida järgmisel päeval kahetsed. 

Lõvi: enesehaletsus

Sa oled harjunud olema tähelepanu keskpunktis, mistõttu võib tulla üllatusena, kui keegi ei taha koos sinuga sel aastal halloweeni peole minna. Võib tunduda küll ahvatlev idee haarata kaasa ükskõik kes, et üksinda minemist vältida, kuid parem oleks seda mitte teha. Väldi enesehaletsemist, muidu võid leida endale imetleja, kellest sa enam lahti ei saa.

Neitsi: hirm millestki ilma jäämise ees

Sina pead vabanema hirmust jääda millestki põnevast ilma ja keelduma liiga ülemeelikutest halloweeni pidudest. Kui sa annad hirmule järele, pane ennast valmis ebameeldivateks üllatusteks. Kõige parem oleks, kui jääksid koju ja teeksid hoopis õudusfilmide vaatamise maratoni.

Kaalud: hasartmängud

Liigne enesekindlus võib sulle sel halloweenil saatuslikuks saada. Kui otsustad hasartmänge mängida, on suur tõenäosus, et jääd kaotajaks. Hoidu suurtest panustest ja mängi turvaliselt ning ole eriti hoolikas oma rahaasjadega.

Skorpion: kohustused

Sina tunned ennast eriti energiliselt ja vajad lõbutsemist, et tunda ennast hästi. On oluline, et teeksid sel halloweenil täpselt seda, mida tahad. Ütle ära kutsetest ja üritustest, mis tunduvad tülikate kohustustena.

Ambur: autojuhtimine

Sinu elus liigub hetkel kõik kiiremini kui tavaliselt, mis tähendab, et sa ei pööra tähelepanu detailidele ja võid tavapärasest kergemini olla liikluses hooletu ja mitte järgida liikluseeskirju.

Kaljukits: sinu telefon

Konfliktid tööl või sõprade ringis võivad su sel halloweenil muuta väga õelaks. Kui sa tahad, et sul 1. novembril veel sõbrad ja töökoht alles oleksid, pane oma telefon ära või lennurežiimile, et sa ei saaks saata vihaseid sõnumeid või pettunud olekus sotsiaalmeedias postitusi teha.

Veevalaja: vana armastus

Lihtsalt sellepärast, et satud kokku vana armastusega, ei ole see veel märk, et peaksite oma suhted üles soojendama. Sel halloweenil toovad eksid palju ebaõnne, nii et hoia neist parem eemale. 

Kalad: draama

Halloweenist võib kujuneda suur draama, kui satud teiste inimeste vaidluste keskele. Kui sa jätad piirid paika panemata, võib ka juhtuda, et oled sunnitud korraldama pidu, kuhu sa ise üldse minna ei taha. Segaduse vältimiseks on kõige parem hoida keel hammaste taga ja oma armsate inimestega koju jääda.
 

Allikas: Bustle

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles