5 nippi, kuidas sotsiaalmeedias flirtida ilma, et mõjuksid imelikult

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Anna Bizoń / Panthermedia / Scanpix

Tänapäeval on sotsiaalmeedias tutvumine normaalne osa elust. Nende viie nipi abil saad endast hea mulje jätta. 

1. Ära kommenteeri välimust.

Ükskõik, kui hea väljanägemisega teine inimene (või sa ise) ka pole, ära kommenteeri esimese asjana välimust. Eriti kui tegemist on naisega. «Sõnumid on palju huvitavamad, kui keegi juhib tähelepanu meie ühistele huvidele ja võimalikele jututeemadele, selle asemel, et lihtsalt rääkida mu välimusest,» annab nõu seksiekspert Lorrae Bradbury. 

Mõtled, kuidas seda teha? Pööra tähelepanu detailidele. Vaata ja loe tema postitusi, soovitab Men'sHealth.

2. Otsi sarnasusi.

Vaata tema pilte ja postitusi ning otsi ühiseid huvisid. Kas huvipakkuv naine postitab palju pilte koos oma koeraga? Või kas silmarõõmust mees tundub piltide järgi sportlik? Ole tähelepanelik ja uuri lisaks. 

Seksuoloog Mal Harrison soovitab saata sõnumi stiilis «Foto sinust ja koerast muutis mu päeva tõeliselt rõõmsaks! Aitäh!» või «Oh, milline imenaine sa oled! Ma käisin samal matkarajal eelmisel nädalal ja ma tean, kui raske see võib olla. Minu respekt.» Harrison räägib, et sellisel moel kirjutades ei nõua sa vastust ja oled ühtaegu nii lugupidav kui tunnustav.

3. Väldi klišeesid.

Väldi kulunud klišeesid ja labaseid külgelöömisväljendeid, sest need on igavad ja nende peale ei viitsi keegi reageerida. Ole hoopis originaalne ja saada personaalseid sõnumeid, mis näitavad, et austad teist inimest ja oled tõeliselt huvitatud.

Hoolitse ka selle eest, et sinu profiil ei oleks privaatne, sest vastatakse suurema tõenäosusega inimestele, kelle pildid ja info on avalikud, et saaks veenduda, et tegemist on päris inimesega.

4. Pane tähele, kas vestluskaaslane on huvitatud.

Kui oled kellegagi juba jutustamise lainele saanud, esita küsimusi ja vasta omakorda vastustele. Räägi teemakohastest juhtumitest oma elus ja avalda arvamust. 

Kui su vestluskaaslane on huvitatud, siis ta vastab. Täpselt nii lihtne see ongi. Kui tundub, et vestlus hakkab ära vajuma, vaata üle, milliseid vastuseid saad. Kui tegemist on lühikeste ja ühesõnaliste vastustega, on suur tõenäosus, et ta ei ole huvitatud. Kui vestlus tundub veerevat hästi, aga kaaslane äkitselt kaob, on samuti parem jätta asi sinnapaika.

5. Vii vestlus sotsiaalmeediast pärisellu.

Kuula oma kõhutunnet, vaata, kuidas vestlus kulgeb ja kutsu vestluskaaslane välja. Mal Harrison soovitab teha ettepaneku minna kohvi jooma ja omavahel lugusid vahetada.

Kui vestluskaaslane ei ole huvitatud, liigu lihtsalt edasi. Ka selline asi võib vahel juhtuda. Kui aga huvi on mõlemapoolne, saage kokku ja vaadake, mis edasi saab!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles