Mõistatus lahendatud: miks kannab õnnelik abielumees prints Harry musta sõrmust?

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Harry Fidži saarel
Harry Fidži saarel Foto: Chris Jackson / PA Wire/PA Images/Scanpix

Kuningliku pere liikmed on teravdatud tähelepanu all ning prints Harry koos abikaasa Meghaniga on seda sel aastal eriliselt – nii oma pulmade tõttu kui ka värskete beebiuudiste pärast. Tähelepanelikud vaatlejad on aga märganud Harry sõrmes musta sõrmust.

Uut musta sõrmust on Harry sõrmes märgatud just nende Austraalia-tuuril. Alates pulmadest mais on Harry kandnud sõrmes lihtsat kuldrõngast, miks lisas ta nüüd jämeda mustast metallist sõrmuse paremasse kätte? Kas see on kingitus Meghanilt beebiuudiste valguses? On see kuidagi seotud peagi algavate Invictuse mängudega? Püüab Harry lihtsalt olla stiilne?

Popsugar on siin, et anda meile vastus, mis on tegelikult üsna üllatav. Tegemist on aktiivsusmonitoriga. Oura Ring nime kandev seadeldis mõõdab Harry aktiivsust ning und. Oura maksab päris korralikult – 314-1049 eurot. Saada on seda kolmes värvitoonis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles