Galerii: Ootusest säravad Queeni-fännid said esimeste seas «Bohemian Rhapsody» ära näha

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

24. oktoobri õhtu oli Apollo Kino Solarises eriline – eksklusiivselt jõudis ekraanidele Freddie Mercury eluloofilm «Bohemian Rhapsody». Vaata galeriist, milline kaunis ja ootusest särav kinopublik esimeste seas piletid hankis ning linalugu nautida sai!

Erilinastust sai publik nautida ka Apollo Kino Mustamäel, kus tuli rahvast samuti täissaal.

«Bohemian Rhapsody» toob vaatajani Queeni tähelennu muusikataevasse ning samuti siseheitlused, mille põhjuseks Mercury kontrollimatu elustiil. Pealtnäha ületamatud raskused suudetakse koos siiski ületada ning tulemuseks on ansambli triumfaalne taasühinemine maailma kõigi aegade suurimal heategevuskontserdil Live Aid, kus ravimatu haigusega silmitsi seisev Mercury teeb bändi rokkmuusika ajaloo ühe legendaarseima etteaste, tsementeerides ansambli pärandi igaveseks muusikaajalukku.

Apollo Kinodes alates 2. novembrist 2018, erilinastusi leiab kinokavast aga ka enne seda.

Apollo Kinodes alates 2. novembrist 2018, erilinastusi leiab kinokavast aga ka enne seda.

Juba 31. oktoobril algusega kell 19 näeb filmi ka «Sõbrannaga kinno» sündmuse raames Apollo Kino Solarises. Haara kaasa oma parimad sõbrannad ja veetke koos üks meeldiv õhtupoolik! Kohapeal üllatused ja auhinnaloos. Osta pilet siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles