6 füüsilist märki, et sa ei armasta enam oma partnerit

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Wavebreakmedia ltd / PantherMedia / Scanpix

Meie kehad on targad ja võivad meile märku, kui armastus hakkab otsa saama. 

1. Sa tunned hirmu

Kui sa tunned hirmu oma partneriga aja veetmise ees, on see kindel märk, et suhtes on emotsionaalselt midagi valesti. Hirmutunne võib avalduda nii ärevuse kui ka füüsiliste tunnuste kujul, näiteks torkimistunne kõhus, peavalu või võimetus oma partneri juuresolekul lõõgastuda.

2. Sa hoiad füüsilisest lähedusest eemale

Kui sa hoiad eemale intiimsetest hetkedest nagu näiteks kallistamine või puudutamine, näitab see, et sa ei ole oma partneriga samal lainel. Mõtle tagasi oma suhte alguse peale. Meenuta, kuidas sa siis käitusid ja kas teete ikka samu asju. Kuidas on näiteks kätest kinni hoidmisega, üksteise lähedal istumise ja sosistamisega. Nende tegevuste puudumine võib olla füüsiline märk, et sa ei armasta enam oma partnerit. 

3. Sul esinevad seedeprobleemid

Muutunud söögiisu ja isegi kõhuvalu võib viidata armastuse kadumisele. Ärevustunne võib põhjustada probleeme kõhus. Jälgi, kas sul esineb selliseid tunnuseid ja pane tähele, kas tunned neid ka partnerist eemal viibides.

4. Su unemuster on muutunud

Sarnaselt seedeprobleemidega, võib ärevusest tulenevalt muutuda ka unemuster, eriti kui magate partneriga ühes voodis. Lähedus võib põhjustada isegi vastumeelsust. Kui sul on midagi mõttes, mis sind häirib, võib see takistada und.

5. Sa koged tujumuutusi

Kas partneri lähedalolek põhjustab sulle tujumuutusi? Kui nii, võib see olla su keha märguanne, et ta ei taha puudutusi, käest kinni hoidmist ega ühtegi kiindumusavaldust. 

6. Sa oled pinges

Kui sa ei armasta enam oma partnerit, võib see põhjustada stressi, ärevust ja depressiooni, mis erineval kujul ilmnevad. Näiteks võib esineda kaela-, õla- või seljavalu. Pinges lihased ja lihasvalu võib samuti viidata stressile, mis võib põhjustatud olla suhtes puuduvast armastusest, kirjutab Bustle. 

Kuigi kõik need sümptomid eraldi ei pruugi tähendada, et sa enam oma partnerit ei armasta, võivad nad anda märku, et miski on su elust puudu. Proovi analüüsida, kuidas sa ennast tunned ja mis selliseid emotsioone põhjustab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles