Pidu vanadekodus: prouade silmarõõmuks toodi kohale poolpaljad kelnerid

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

See, et inimene vananeb, ei tähenda, et peaks kaduma elurõõm. Oma elanike soovile tuli vastu üks Briti vanadekodu ning kutsus prouade silmarõõmuks kohale poolpaljad kelnerid.

Õhtusöögil olid kohal 23 külalist, neist 11 olid Milton Lodge’i vanadekodu elanikud. Hooldeasutus asub Colchesteris, Essexi maakonnas Suurbritannias.

Hooldekodu tegevusjuht Claire Martin ütles, et meelelahutusliku õhtu mõte tuli 89-aastaselt Joan Corpilt. «Ükskõik, millal sa neil päevil Joanilt küsid, et mida ta sooviks, on tema vastus alati: «Ma tahan meest.» Seega polnud me üllatunud, et just mees tema sooviks osutus,» ütles Martin Metrole. «Me rääkisime mõtte omavahel läbi ja kõik olid väga toetavad.»

Mehed leiti netist, firmast Hunks in Trunks. Mehed viidi asjaga kurssi siis, kui nad kohale jõudsid ning neil paluti prouadega ka lõbusalt flirtida.

Kõigil oli väga lõbus õhtu ning vanaprouad nautisid kolmekäigulist õhtusööki külla tulnud tütarde ja lastelaste seltsis. 99-aastane Doll Jenkins palus meestel enda sajandaks juubeliks kindlasti tagasi tulla. Martini sõnul naersid naised terve õhtu: «Nad südamest armastasid seda.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles