3 tähtkuju, keda ootab ees raske nädal

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Monkeybusiness Images / PantherMedia / Monkeybusiness Images

Kolme tähtkuju esindajate jaoks on käesolev nädal eriti keeruline.
 

Jäär

Käesolev nädal toob sulle energiate segapuntra. Sind ootab ees palju negatiivsust, aga ka uued algused. Kuigi need algused võivad olla head, sunnivad nad sind endasse vaatama ning oma probleemidega tegelema. Kasvamine pole kunagi lihtne ega valutu. Õnneks tolm alati vaibub ning siis on näha, kaugele sa oled jõudnud.

Kaalud

Sul on olnud ilus sõit astroloogilise kuningannana, kuid nüüd on aeg kroon üle anda. Aeg on pöörata tähelepanu eneseväärikusele, enesehinnangule ja finantsile. Stressirohke aeg annab tunda eriti rahateemadel. Kui sa pole õnnelik sellega, mis sul on, tööta rohkem või nõua väärilist tasu.

Veevalaja

Aeg võtta oma unistusi tõsiselt ja teha, mis vaja, et need täide saata. Küll aga on päike opositsioonis sinu juhtiva planeediga, mis põhjustab segadusi kodus. Ees on ootamatuid muutusi ja käitumist ning see kõik lööb sinu kindlustunde kõikuma. Sündmustik võib panna sinu suuremad unistused ja plaanid ootele. Hoia kodus asjad korras.

Allikas: EliteDaily

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles