12 asja, millest naised meeste puhul kunagi aru ei saa

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Graham Oliver / PantherMedia / Scanpix

Kui eelmine kord kirjutasime asjadest, mida mehed naiste puhul kunagi ei mõista, siis täna oleme välja toonud kaksteist asja, millest naised meeste puhul aru ei saa. 

1. Mees tahab, et teda hinnatakse. 

Naised võivad küll olla suhtes õrnem sugupool, aga täpselt samamoodi tahavad ka mehed suhtes olles tunda, et neid hinnatakse. Mees tahab, et sa hindaksid teda kõige pärast, mida ta sinu jaoks teeb ja inimesena selle eest, kes ta on. Kui sa kaebad asjade üle, millega ta hakkama ei saa, tunnetab ta, et sa ei väärtusta teda, kirjutab BestLife.

2. Ta muretseb oma sõprade arvamuse pärast.

Kui mees käitub oma sõprade seltskonnas teisiti kui sinuga koos olles, ei ole selles midagi imelikku. Meeste jaoks on oma sõprade arvamus väga oluline ja keegi ei taha olla meestekamba «nõrgim lüli».

3. Talle ei meeldi, kui sa sõbrannadega temast räägid.

Naiste jaoks on loomulik rääkida oma sõbrannadega kõigist ja kõigest. Kui sa aga kritiseerid oma meest avalikult ja eriti oma sõbrannade ees, tunneb ta ennast häbistatult.

4. Ta väljendab oma armastust teisel moel.

Naiste arusaam armastuse väljendamisest võib tihti olla seotud komplimentide ja suurte žestidega, aga kui su mees nii ei käitu, ei tähenda see veel, et ta sind ei armasta. Meeste jaoks ei ole tunnete väljendamine alati kõige kergem, aga nad näitavad seda välja väikeste tegude abil.

5. Pädev olemine on tema jaoks oluline.

Kui vahel võib meestel augu seina puurimine võtta terve igaviku ja sa oled ammu valmis ehitusmeest kutsuma, siis hakkama saamise tunne on meeste jaoks parim enesekindluse tõstja, nii et vahel on oluline lasta mehel võita.

6. Üksi väljaminek ei ole probleem.

Kui naised pigem ei taha või ei julge ohutuse pärast üksinda peole või reisile minna, siis meeste jaoks ei ole see enamasti probleem. Nad võivad vabalt käia üksi ka kontsertidel ja kinos. 

7. Mehed ei pea sõpradega koos olles tingimata jutustama.

Kui mehed tulevad sõpradega kohtumiselt koju ega suuda meenutada ühtegi asja, millest nad omavahel rääkisid, ei tähenda see, et nad ei oleks koos mõnusalt aega veetnud. Meeste ja naiste jaoks on suhtlus tihtipeale erinev. Kui naised armastavad sõbrannadega jutustada, siis meeste jaoks on ka koos jalgpalli mängimine või spordivõistluste vaatamine kvaliteetaeg sõpradega.

8. Välimus ei ole kõige tähtsam.

Kuigi visuaal on kahtlemata oluline, ei ole su välimus ainus faktor, mis su meeldejäävaks ja ligitõmbavaks muudab.

9. Nad närvitsevad samamoodi.

See, et ta on mees, ei tähenda veel, et ta teaks instinktiivselt, kuidas mõnes olukorras paremini käituda või mida kohtingul rääkida. Kuigi mehed võivad vahel mõjuda enesekindlamalt, on nad töövestlusele ja kohtingule minnes tegelikult sama närvis kui naised. 

10. Ka mehed on oma keha suhtes ebakindlad.

Kuigi võib jääda mulje, et ebakindlus oma keha suhtes on puhtalt naiste pärusmaa, ei ole see tegelikult nii. Sotsiaalmeedia mõjutab meeste enesekindlust oma keha suhtes sama palju kui naistel.

11. Meestel on puhtusest teistsugune ettekujutus.

Kuigi on olemas puhtusefriikidest mehi, on tavaliselt meeste ettekujutus puhtusest naiste omast pisut erinev. Nad ei pruugi mõista, et kui tegemist pole visuaalselt määrdunud pinnaga, ei ole see sama, mis puhas pind.

12. Juhiste küsimine on suurim patt.

Kuna mehed armastavad olukordade lahendamist, on nende jaoks eksimist äärimiselt keeruline tunnistada. Pigem sõidavad nad sihitult ringi, kui tunnistavad, et nad ei tea, kus nad on.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles