Koos külmaga tuleb ka Skorpioni hooaeg: milliseid sodiaagimärke see enim mõjutab?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Craig Robinson / PantherMedia / Scanpix

Mis on ühist Katy Perryl, Drake’il ja Bill Gatesil? Nad kõik on Skorpionid ning kohe varsti tervitame nende sünnikuud. Päike liigub Kaaludest välja ja jõuab Skorpioni, kus on 23. oktoobrist 21. novembrini.

Mida see meile reaalselt kaasa toob? «See on väga intensiivne aeg,» ütleb astroloog Donna Page väljaandes Woman’s Health. «Skorpion on märk, mis tahab saladustele jälile jõuda.» Tead midagi huvitavat oma kolleegi kohta? Või üritad uut silmarõõmu saladuses hoida? Nende asjade varjamine ei pruugi sul hästi õnnestuda.

Skorpioni hooaeg mõjutab paratamatult kõiki sodiaagimärke, kuid kõige tugevamalt tunnetavad seda Sõnn, Veevalaja ja Lõvi. «See survestab Sõnni end distsiplineerima, Lõvi oma ego eesmärgi täitmise nimel kõrvale jätma ning Veevalajat olema isekas – ehk enda eest hoolitsema, muidu ei jää tal jaksu, et teisi aidata,» selgitab astroloog.

Skorpioni hooajal ihaleme suuremat lähedust teiste inimestega, mistõttu võid endalegi märkamatult astuda sammu tõsisema suhte kindlustamise poole või viid kerge armusuhte uuele tasemele.

Ühtlasi on see aeg, mil sul ei jagu enam kannatust inimeste jaoks, kes sind endaga igasugu  jamadesse tõmbavad. «Skorpionidel on väge enda elust välja lõigata kõik, mida või keda neil ei ole vaja,» märgib ta. «Sa ei saa suuri asju korda saata, kui teiste inimeste vajadused sind tagasi hoiavad.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles