Lapseootel Meghan Markle teeb joogat juba kell pool viis hommikul

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prints Harry ja tema abikaasa Meghan 19. oktoobril Austraalias.
Prints Harry ja tema abikaasa Meghan 19. oktoobril Austraalias. Foto: POOL / REUTERS

Sussexi hertsoginna Meghan Markle tutvus joogaga juba õige varakult, vaid 7-aastasena, tänu oma joogainstruktorist emale. Nüüd ootab ta last ja võtab oma joogarutiini ette juba varavalges.

Meghan ja prints Harry külastavad parasjagu Austraaliat. Tuuril pihtis Meghan kohalikule lapseootel naisele Charlotte Connellile, et kõhus siputav beebi ei lase tal juba praegu magada. «Meghan ütles mulle, et rasedus on nagu lennuväsimus,» sõnas naine väljaandele Sky News. «Ta ütles, et ärkas täna hommikul kell 4.30, et oma toas joogat teha, sest tal läks uni ära.»

Meghan on rääkinud, et ega ta lapsena ei tahtnud joogaga tegeleda, kuid ema ei jätnud teda julgustamast ning lubas, et küll kunagi ka Meghan oma joogarutiini leiab. Selleks läheb vaid veidi aega. Ülikooli aegu hakkaski ta joogaga regulaarsemalt tegelema.

Nüüd kombineerib hertsoginna joogat ka oma teistesse treeningutesse. Viimased kolm aastat on tema personaaltreener olnud Craig McNamee, kelle selgitusel tuleb tal alati arvesse võtta teatud joogaasendeid, mida Meghan tahab parandada. Seetõttu on see valdkond, kuhu naine suunab palju oma energiat. «Fitness on kindlasti prioriteet, ta on väga keskendunud oma tervisele,» ütles treener.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles