Victoria Beckham registreeris end pärast Davidi tehtud abielumärkust stressikliinikusse

Angela Blumkvist
, Sõbranna.ee tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Claude Paris / AP

44-aastane moedisainer registreeris end stressikliinikusse ravile pärast seda, kui abikaasa David Beckham nende abielu televisioonis kritiseeris.

Beckhamite peretuttav kommenteeris, et Victoriale anti intervjuus räägitud teemadest teada möödunud kolmapäeval. Davidi lausutud kommentaarid oma naise ja nende abielu kohta mõjusid Victoriale nõnda rusuvalt, et veetis kaks päeva kodus nuttes. Seejärel on jaganud moedisainer enda sotsiaalmeedias pilte Saksamaalt, kus registreeris end sisse stressikliinikusse.

Tuttav kirjeldab, et Davidi öeldud sõnad tekitasid Beckhamite kodus kui palju tüli ning Victoria ei suuda mõista, kuidas David teda nõnda häbistada sai, vahendab TheSun. Victoria ühines pärast paaripäevast eemalolekut Davidiga reisil Austraaliasse.

David Beckham ütles Austraalia telesaate The Sunday Project salvestusel, et abielu Victoriaga on raske töö ning aastatega läheb abielus olemine üha keerulisemaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles