Stiilne esileedi: Melania Trumpi Aafrika-visiidi rõivastest tasub eeskuju võtta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Me kõik teame, kui oluline on reisimisel mugavus, kuid kui sa oled avaliku elu tegelane ja maailma ühe kõige tähtsama riigi presidendi kaasa, siis jälgivad sinu reisirõivastust miljonid silmapaarid.

Melania Trump külastas oktoobri alguses Aafrikat. Tegemist oli esimese suurema soolovisiidiga, mille naine ette võttis. Tema riided aga olid hoolikalt valitud, peegeldades Melania veatut stiilitaju, kuid andes ruumi ka mugavusele. Kõik Melania komplektid olid maitsekas värvigammas ning tegid kummarduse Aafrikale ja safari stiilile.

Foto: SAUL LOEB / AFP/Scanpix

Ülalt vasakult alustades:

1. Melania Trump lahkumas Nairobist 6. oktoobril, Jomo Kenyatta rahvusvahelises lennujaamas. Temaatilise mustri ja tagasihoidlike värvidega kleit, mille juurde on kombineeritud sundimatult elegantsed pruunid kontsakingad ja sama tooni vöö, lööb oma stiilsuses pahviks.

2. Melania väljumas lennukist Kotoka rahvusvahelises lennujaamas 2. oktoobril Accras. Esileedi teab, et pikitriibud venitavad visuaalselt pikemaks. Lihtsa särkkleidi muudab ägedaks diagonaaltriipudega lips, mis üheskoos kleidi mustriga efektselt mängib. 

3. Melania Trump külastas 3. oktoobril Cape Coast Castle'it, mis on endine Ghana orjakaubanduspunkt. Esileedil on seljas klassikaline safari stiilis jakk ning natukene «kukekad» viigipüksid, mis ussimustrilised madalad kingad hästi välja toovad. 

4. Melania Trump Egiptuses Giza püramiidi juures 6. oktoobril. Milline kostüüm! Siin võib märgata inspiratsiooni koloniaalajastust, kuid ka 20. sajandi esimese poole stiiliikoonidelt. Valge ja beeži komplekt mõjub suursuguselt ning vürtsi lisavad kuninglik sinine lips ning sama tooni detailiga kaabu.

5. Melania 5. oktoobril koos lastega Nesti lastekodus Nairobis. Lastekodu kannab hoolt nende laste eest, kelle vanemad on vangistatud. Valge triiksärk, safari stiilis püksid vööga ja ratsasaapad moodustavad klassikalise ja ajatu komplekti. 

6. Melania külastas 4. oktoobril Lilongwes, Malawis Chipala algkooli. Esileedilt tasub eeskuju võtta, sest mugavad madalad kingad, must vöö ja lihtne hõlmikkleit sobivad kandmiseks ühtviisi hästi nii Aafrika tuultes kui ka kontoris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles