SÕBRANNA NÄDALAHOROSKOOP: täiskuu toob pingeid, kuid tänu sellele saad teada, kes on su tõelised sõbrad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pixabay

Selgub, et algav periood 20.–26. oktoobrini on õpetlik ajajärk meist paljudele.

Jäär

21. märts – 19. aprill

Tähelepanu keskpunkti tõuseb rahateema. Küllap tunned suuremat vajadust materiaalse kindlustatuse järele ning sul on kange tahtmine äritegevusse panustada. Et aga emotsioonid on tugevad, võivad need kohati mõistust varjutada ja sind valele teele suunata. Proovi hoida pea selge ja hoidu liigsest kiirustamisest.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Täiskuu aeg on sinu jaoks küllaltki pingeline, ent ka edasiviiv – paljud asjad saavad nüüd selgemaks. Hakkad paremini aru saama, millised on sinu vajadused ning mil määral need partneri soovidega haakuvad, mil määral on aga vastuolus. Lase minna sellel, mis sulle head ei tee, otsusta iseenda heaolust lähtuvalt.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Sul tuleb ennast hoida ning vältida liigset pingutamist. Arusaadav, et üritad tööl tubli olla ja endast parima anda, ent seda ei tohi mingil juhul teha tervise hinnaga! Sellest, et tegutsed võimete piiril, võib märku anda nii väsimus kui ka see, et mingi vana vaevus või vigastus taas tunda annab. Võta rohkem aega puhkamiseks.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Ette võib tulla pingelisi olukordi, mille käigus saad parema pildi sellest, kes on su tõelised truud sõbrad, kes aga lihtsalt tuttavad. Võid tunda vajadust oma tundeid loomingu kaudu väljendada. Aeg on eriti edukas vaimset tööd tegevatele Vähkidele. Ka õppimine ja enesetäiendamine edeneb jõudsalt.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Küllap näed oma tööalaste pingutuste vilju – kas saad mingi palju vaeva ja aega nõudnud projektiga edukalt valmis või pead tunnistama, et oled jõudnud ummikseisu ning sul tuleb strateegiat muuta. Energia läheb suuresti töistele ettevõtmistele, ent aega tuleks leida ka kallima jaoks.

Neitsi

23. august – 22. september

See on õpetlik ajajärk – saad midagi uut teada. Mingi kogemus või ootamatu sündmus võib su silmad avada, näed toimuvat ühtäkki palju selgema pilguga. Oma teadmisi saad edukalt rakendada töö vallas. Parimateks nõuandjateks ja julgustajateks võivad praegu osutuda su pereliikmed ja vanemad sugulased.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Sinu tugevaimaks küljeks on terav mõistus. Seda tasuks kasutada ka äri- ja rahaasjus, kus nüüd võib tekkida momente, mil sul tuleb kiiresti otsuseid vastu võtta. Ka võivad nüüd ilmneda varasema tegevuse ja tehingute tulemused. Saad paremini aru, kuhu tasub panustada ning mille nimel pingutamisest loobuda.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Täiskuu ja Uraani ühendus mõjutab isiklike suhete valdkonda. Sinu enda ja su partnerite vajadused võivad olla vastuolulised. Võid tunda sisemist ärevust, käituda rutakalt ja liig emotsionaalselt. Hakkad paremini mõistma, kes sinust tõesti hoolib, kes aga sinuga manipuleerida proovib.

Ambur

22. november – 21. detsember

Aeg on soodne õppimiseks, enesetäiendamiseks, vaimse töö tegemiseks. Suudad mõtted täpselt sõnadesse panna, oma väljaütlemistega teistele mõju avaldada ja niiviisi eesmärkidele lähemale jõuda. Tervist tuleb hoida, eriti tähtis on hingeline tasakaal. Pole välistatud, et mingid valusad mälestused sind kummitama kipuvad.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Praegu tuleks loota pigem iseendale kui teistele. Keegi võib ju üritada sulle nõu anda, ent suhtu sellesse ettevaatusega. Ta võib küll tahta sulle parimat, aga see, mis on tema meelest õige, ei pruugi sobida sulle. Toetu varem saadud kogemustele ja teadmistele – äriasjus saad neid vägagi nutikalt rakendada.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Ühtaegu palju tähelepanu võivad nüüd vajada nii kodused tegemised kui ka tööl toimuv. Ehk tundub su lähedastele, et pühendud liiga palju tööle, aga ülemused ja kolleegid leiavad, et su mõtted on liig tihti eraelu teemade juures. Jõudu on palju, häid ideid saad mõttekaaslastega koostööd tehes.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Sinuni jõudvad uudised võivad omajagu üllatavad olla. See, mida teada saad, võib panna sind asjadele teise pilguga vaatama. Uued võimalused tekivad ootamatutes olukordades. Tööasjad sujuvad ilmselt päris hästi. Suudad muutlikes oludes kiirelt reageerida, hoobilt õigeid otsuseid vastu võtta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles